پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

انصارالله یمن: قطعنامه شورای امنیت «بازی سیاسی» است

انصارالله یمن: قطعنامه شورای امنیت «بازی سیاسی» است سخنگوی جنبش انصارالله یمن تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت علیه یمن را بازی سیاسی دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 11
کد خبر: ۲۲۲۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر،سخنگوی جنبش انصارالله یمن در واکنش به تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت علیه یمن گفت: قطعنامه شورای امنیت در خصوص امنیت کشتیرانی در دریای سرخ یک بازی سیاسی است و این آمریکا است که قانون را نقض می‌کند.

 

سخنگوی انصارالله یمن خطاب به شورای امنیت گفت: ما از شورای امنیت می خواهیم که دو میلیون و سیصد انسان را از محاصره اسرائیل و آمریکا که به سلاحی مرگبار تبدیل شده و غزه به بزرگ ترین زندانی بدل شده که در آن مجازات های جمعی اعمال می شود، هر چه سریعتر آزاد کند.

 

شورای سیاسی انصارالله: اقدامات ما مشروع و در دفاع از مظلومین است

شورای سیاسی انصارالله یمن نیز در واکنش به تصویب قطعنامه شورای امنیت علیه یمن گفت: ما از شورای امنیت می خواهیم که محاصره اسرائیل و آمریکا بر 2.3 میلیون نفر در نوار غزه را لغو کند.

 

این شورا افزود: ما از اسرائیل می خواهیم که فورا به تمام حملاتی که در غزه صلح و امنیت منطقه را تضعیف می‌کند، پایان دهد.

 

شورای سیاسی انصارالله یمن تاکید کرد: غزه به بزرگترین زندانی تبدیل شده است که در آن مجازات دسته جمعی اعمال می شود و آنچه ما انجام می دهیم در چارچوب دفاع مشروع از مظلومین است.

 

عضو دفتر سیاسی انصارالله: آمریکا از اقدامات خود پشیمان می‌شود

«حزام الأسد» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله درباره قطعنامه شورای امنیت علیه یمن گفت: آمریکا در دریای سرخ دخالت کرد و سعی دارد دیگران را هم درگیر کند.

 

وی تاکید کرد: واشنگتن به همراه کسانی که با آن درگیر هستند به شدت از اقدامات تحریک آمیز خود در دریای سرخ و عربی پشیمان خواهند شد.

 

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله گفت: ما به کشورهای جهان توصیه می‌کنیم برای اطمینان از امنیت و ایمنی آبراه‌ها، واشنگتن را مجبور به ترک کشتی‌ نیروی دریایی خود از دریای عرب و سرخ کنند.

 

«حزام الأسد» تاکید کرد: نیروهای مسلح ما متعهد به حمایت از مردم خود در غزه هستند و همچنان از عبور کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌های مرتبط با دشمن جلوگیری می‌کنند.

 

شورای امنیت سازمان ملل بدون در نظر گرفتن کشتار صهیونیست‌ها در غزه، قطعنامه پیشنهادی آمریکا را در محکومیت آنچه حملات یمنی‌ها ‌به کشتی‌ها در دریای سرخ خواند، تصویب کرد.

 

این قطعنامه با 11 رای موافق 15 عضو شورای امنیت به تصویب رسید. روسیه و چین به آن رای ممتنع دادند.

 

نماینده روسیه قطعنامه شورای امنیت را سیاسی خواند و گفت: کشتار غزه باید متوقف شود زیرا این عامل اصلی وضعیت کنونی در دریای سرخ است.

 

در همین ارتباط، نماینده چین در شورای امنیت گفت: متاسفیم که قطعنامه شورای امنیت در مورد یمنی‌ها شامل آتش بس در غزه نمی‌شود.

 

وی افزود: آنچه دریای سرخ شاهد آن است بازتاب خارجی درگیری در غزه است و ما خواهان توقف اقدامات خصمانه در غزه شدیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار